Tuesday, 31 July 2012

idamanku

dua tiga menjak ni hati sakit sgt bile fikir diri masih student yg xda pape ;"(

xpelah saya terima je ape pom org nk kata.. 
huhuhu~!! arini nk update pasal idaman ku~!! aumm >,<..
sweet an.. pas ni nk ubah hidup bia senang dan dapat capai yg di ingini..xsalah utk berangan..
so, dont kondem me~!! ahah~!! lets see...


firstly kereta idaman nk kete ni... =)
TOYOTA CAMRY coloR merah :) dapat kah???
haruslah-byr bulan2 dapt pnye..ahah~!! ;)

secondly nk rumah ni =)

anggap jelah tu kereta future husband sy..sbb saya nk kete camry color merah..hihi...
jom tgk lagi ;)

ruang tamu rumah saya :)
tempat tgk tv..tema merah hitam

ni lak..
ruang tamu utama :)

dapur saya nnti :)



dining room ..pas masak ape..makan kat sini yerp..huhu~!! :) mewah~!



bilik utama.. harus lah bilik saya dgn future husband ;) insyallah :)


bilik anak perempuan =)


ni lak utk ank lelaki *ahhahaa~!! besar angan2~!


nie untuk baby ;)



bilik air pom nak tema merah.... =,='

lastly kat umah nk ada ni


small pool :) 

wah2,besar nye angan2..hope satu hari nnti trcapai..amin... kena cari laki kaya dri saya baru dpt..ehehhehe..
xda benda mustahil dlm hidup nie Tira..
nak benda ni sume..capai dlu kejayaan..dgn satu kejayaan akan mndapt beribu keistimewaan..
insyallah.. amin.. makbul kan lah impian ku... :)

Thursday, 26 July 2012

mahar

suke dengar lagu maharku untukmu ni...
ikhlas trsgt ikhlas lelaki yg nk bg mahar ni utk perempuan pilihan dia.. 
sweet an...
ya aLLah kurnia kan lah seorang lelaki yg cukup ikhlas...
yang cukup baik
dan juga cukup iman untuk mendidik ku ke jalan yg benar,,,
insyallah...jodoh itu rahsia aLLah...
mngejar cita2 baru lah mngejar cinta kerana itu adalah lumrah sebagai manusia,..
Ku ingin menjadi pelengkap tulang rusuk mu.....

Wednesday, 18 July 2012

new sem. new roomate,bff still forever... love my ''sayam''

sebulan lagi sem baru da nak start...
disebabkan da jadi senior,so sem dpan sebagai senior kena tinggal LUAR~!!
ni rumah sewa saya... cantik an??
mcm lagu najwa latif lah pula..(kosong,kosong, kosong~!!) =,=''
mmperkenaLkan housemate saya..
.
ni nurul syafawani,xsingle,mulut bising,bff paling rpat kat UNIMAS syg syafa ketat2 ;)

tapi kan.... 
utk mngelak kan kami selalu brsma kot2 trmuntah nnti asyik brsma je..so, kat rumah ni kami x SEBILIK~!! xpelik an????kikikikik :)
*secondly
ni ika.... siti nurul shafika..sealu confius dgn nma ika, siti nur kew siti nurul..ehhhehe.da ingat da... :)


p/s**dia hantu aiskrim...* aishh.. pening saya =,= asal upah je nak aiskrim!! :) tp tetap comey :)

lastly.. ni dia...  roZI :) 

opppsss~!! sorii.... xclear...


sama gap... aiissshhh =,=''
*saya xda gambar full rozi..wajah nye..bia lah rhsia..hehehehe*
pape pom..can't wait for new sem... first sem for second year.. :) 
miss u aLL :) muaahhh~!! :)

HeLLo.... )

finally..brjaya gap edit blog ni..walau xseberapa~!! yeah saya mampu~!! :)
mula sayangkan blog ni so much.........

SO CUTE~!!! 
*Cuti sem yg xda keje...layan benda ni jer* peace out .. love u~!!

Monday, 16 July 2012

cuti sem watpe????

cuti sem yang xdi sia2 kan..even byk duk umah je..
tapi
sempat gap brsama2 ngan kawan2,... ni je kwn yang ada kat kelntan..mna ada sGT  BFF
ni mat ire ngan payid..best frend lama ...
jiran kat umah...tp skrg kami da jauh... tira lenka da pindah pasir puteh..pape pom kami masih kawan... :) ni gmbr msa kami trserempak kat kb...payid bwk pi kenduri kwn..mmg rock n stylo..pkai jeans je time ni...pape thanxx kawan :) 
payid ngan mat ire dtg umah msa kenduri kesyukuran..alhmdullilah..kenyng diorg....
ingat xdtg lah..nie lah kwan kan...ape pom boleh...hrap leh kwn smpai bile :) 
p/s*anak sdara payid..smgat dukung dia...ee ailaa nma baby girl ni..* ;)

hohoho!!! suke nye... ;)

finally............
siap gap blog saya yg xseberapa ni.................
hahhhahaha~!!! xlah secantik blog2... kamo2 yg lain....
pape pom...
finally berjaya gap~!!!ahhaahhahaha~!!!! 
:) :)  peace :)